Η Ιστορία της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας 2 issue thumbnail

Η Ιστορία της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας 2

Εκδότης: Εκδόσεις Οξύ
Συγγραφείς: Bob Fenster
ISBN: 960-436-138-4
Ημερομηνία: 5/10/2012
Η Ιστορία της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας 2
8,90 €
ΑΓΟΡΑ
  Μάθετε πως να κάνετε ΔΩΡΟ το έντυπο/συνδρομή. Δείτε πως  
Προεπισκόπηση
Διαθέσιμο για: Win | Mac | iPhone | iPad | Win8 | Android


Score:  (Customer Ratings: )
 
Σε έναν κόσμο γεμάτο ηλίθιους, η ανοησία είναι μια βιομηχανία που ανθεί και βασιλεύει. Μια έξυπνη στρατηγική έναντι της ηλιθιότητας είναι να ξεκαρδιστείς στο γέλιο με όλη αυτή την εξωφρενική συλλογή από αστείες ιστορίες για τις βλακείες που έχουν κάνει οι άνθρωποι σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς τους. Ο Μπομπ Φένστερ έφαγε όλον τον κόσμο των «έξυπνων» ανθρώπων αναζητώντας δείγματα της ηλιθιότητας που μας δέρνει, για να μας διασκεδάσει…και πραγματικά τα κατάφερε με την Ιστορία της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας. Δείτε τα ακόλουθα αποσπάσματα:

► Δυο απατεώνες στην Ιταλία απείλησαν με όπλο μια γυναίκα που περίμενε τη σειρά της σε ένα βενζινάδικο και της έκλεψαν το αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί τους έπιασαν λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Γιατί; Οι κλέφτες είχαν ξεχάσει τον πρώτο κανόνα διαφυγής: Δεν κλέβουμε ποτέ το αυτοκίνητο πριν το γεμίσουν οι ιδιοκτήτες με βενζίνη.

► Τι κάνει ένας εγωιστής γονιός όταν τα ράφια του παιδιού του γεμίζουν με κύπελλα και τρόπαια από το ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα Νέων και την κολύμβηση; Όπως ισχυρίζεται μια γυναίκα από την Καλιφόρνια, η οποία κατασκευάζει τέτοια τρόπαια, ο υπερήφανος πατέρας (περήφανος για τον εαυτό του τέλος πάντων) της παραγγέλνει κύπελλα που μοιάζουν παλιά και γράφουν επάνω το όνομά του, για να ξανακερδίσει το δικαίωμα να κοκορεύεται στο σπίτι του. Λίγα λόγια για το συγγραφέα: Ο Μπομπ Φένστερ είναι συγγραφέας της «Ιστορίας της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας» και του «Τι Πράγμα Έκαναν;». Έχει γράψει επίσης τρία μυθιστορήματα, δύο βιβλία με γρίφους και ένα θεατρικό έργο. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί στην Washington Post, στη Wall Street Journal, στο Reader’s Digest, στη San Francisco Chronicle και στο Playbill.

Video not available for this book

This book has no reviews